12:48 22.02.2019

Під час стрільб ЗРК успішно відпрацьовано завдання зі знищення повітряних, надводних і наземних цілей - Турчинов

1 хв читати
Під час стрільб ЗРК успішно відпрацьовано завдання зі знищення повітряних, надводних і наземних цілей - Турчинов

Під час бойових стрільб зенітних ракетних комплексів С-125, "Куб", "Рокач" і "Тор" на полігоні "Ягорлик" (Херсонська обл.) підтверджено заявлені виробниками тактико-технічні характеристики цих комплексів, повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

"Під час стрільб було успішно відпрацьовано завдання зі знищення повітряних, надводних і наземних цілей", - наводить слова О.Турчинова прес-служба РНБО в п'ятницю.

Він додав, що глибока модернізація комплексів дала змогу значно розширити їхні бойові можливості й ефективність бойового застосування в складних умовах радіоелектронної та завадової обстановки по всіх класах цілей.

Також, за словами секретаря РНБО України, було підвищено надійність і значно знижено енергоспоживання, створено комфортні умови для особового складу, підвищено ергономічні характеристики, а для обслуговування зазначеної техніки тепер необхідна меншу кількість осіб.

"За результатами стрільб підтверджено заявлені виробниками тактико-технічні характеристики цих комплексів", - сказав О.Турчинов.

Він нагадав, що в оборонному бюджеті на 2019 рік заплановано подальше нарощування ракетного потенціалу України, посилення протиповітряної оборони та захисту Чорноморського та Азовського узбережжя країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА