10:28 30.01.2019

Понад тисячу рейсів у США скасовано через холоди, газ подорожчав до максимуму за рік

2 хв читати
Понад тисячу рейсів у США скасовано через холоди, газ подорожчав до максимуму за рік

Сильні холоди на Середньому Заході США призвели до скасування понад тисячі авіарейсів, оскільки співробітники аеропортів не встигають з підготовкою в умовах екстремальних температур, повідомляють ЗМІ.

Авіакомпанія United Continental скасувала близько 80% із 600 запланованих рейсів з аеропорту О'Хара в Чикаго, цей захід діє з вівторка до ранка четверга.

Southwest Airlines, що базується в іншому чиказькому аеропорту Мідуей, скасувала понад 700 рейсів. American Airlines повідомила про скасування 225 рейсів у вівторок і 185 у середу.

За даними синоптиків, Чикаго та інші навколишні міста зіткнулися з рекордними за десятиліття холодами через арктичний циклон. Морози тут досягають мінус 45 градусів Цельсія (з урахуванням сильного вітру). За таких температур і сили вітру обмороження відкритих ділянок шкіри може початися вже протягом п'яти хвилин, попереджає Національна метеорологічна служба США.

"Наші співробітники не можуть довго працювати в таких умовах", - заявив віце-президент United Continental Джим Дейонг. За його словами, вантажники та інші співробітники працюють змінами по кілька хвилин, щоб уникнути обмороження.

Через холоди в США замерз Ніагарський водоспад, а знаменитий зоопарк Брукфілда в Чикаго закрився в четвертий раз за свою майже столітню історію.

Ціна на природний газ в Чикаго підскочила до $7,42 за 1 млн британських теплових одиниць, рекордного значення з минулого січня.

У вівторок попит на газ у регіоні підскочив на 9,74 млрд кубічних футів, до 37,68 млрд кубічних футів (1,07 млрд кубометрів), за даними S&P Global Platts. Експерти очікують, що в середу показник досягне максимальної за цю зиму позначки у 45,3 млрд кубічних футів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі внаслідок обстрілів пошкоджено приміщення представництва омбудсмена

Окупанти припинили наступ у районі Авдіївки, відновили наступ на Часів Яр - ISW

Окупанти завдали ударів по Харкову та передмістю, без постраждалих

Нічна ракетна атака по Одесі здійснена ракетами "Іскандер М" - речник ПС ЗСУ

У Києві організують охорону місць богослужіння у Великодню ніч, комендантська година не зміниться - військова адміністрація

Окупанти за добу 7 разів обстріляли міста й села Донеччини, у Новоолександрівці й Калиновому загинули мирні жителі

В Україні встановили рекорд із наймасовішого розпису писанок майстрами з різних регіонів

Із Криму з вересня 2022 року виїхало до 8 тис. кримських татар - Чубаров

СБУ здійснює обшуки в митрополита Запорізького Луки - джерело

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів" - ВМС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА