12:45 15.01.2019

У середу на південному сході України дещо похолодає і очікуються снігопади, в четвер - без опадів

2 хв читати
У середу на південному сході України дещо похолодає і очікуються снігопади, в четвер - без опадів

У найближчу добу, 16 січня, погоду з опадами на заході, сході та південному сході України визначатимуть атмосферні фронти, на решті територій у полі підвищеного тиску опадів не очікується; температура, крім заходу та північного заходу, трохи знизиться, особливо вночі.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях України в середу пройде сніг, удень із дощем; температура вночі 1-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

На решті територій без істотних опадів, лише вночі в східних, Запорізькій областях і в Криму сніг, а в Донецькій і Луганській областях - сильний сніг. Температура вночі 5-11° морозу, вдень 0-5° морозу, на півдні країни до 3° тепла.

На дорогах країни ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с.

У Києві в середу без істотних опадів, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-7°, вдень 1-3° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 16 січня найвищу температуру вдень було зафіксовано на позначці 7,1° вище нуля в 1989 році, а найнижчу - вночі на позначці 24,3° морозу в 1943 році.

У четвер, 17 січня, в Україні без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, в західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура в західних областях уночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла; на решті територій уночі 7-12° морозу, в північних областях і на узбережжі морів 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу, на півдні та півночі від 2° морозу до 3° тепла.

У Києві в четвер без істотних опадів, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

Перший півфінал "Євробачення-2024" відбудеться у вівторок, українці за кордоном зможуть проголосувати за Alyona Alyona & Jerry Heil

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА