09:52 11.12.2018

Бойовики напередодні ввечері обстріляли блокпост прикордонників перед КПВВ "Мар'їнка"

1 хв читати
Бойовики напередодні ввечері обстріляли блокпост прикордонників перед КПВВ "Мар'їнка"

 О 21.35 понеділка бойовики з боку тимчасово окупованого смт Олександрівка (Донецька обл.) відкрили вогонь з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї різного калібру по позиціях прикордонників зі складу об'єднаних сил, які несуть службу на блокпосту першого оборонного рубежу перед КПВВ "Мар'їнка", повідомляють у Держприкордонслужбі України.

"У цей час контрольно-пропускні операції були завершені, й у зоні ураження цивільних осіб не було, військовослужбовці перебували в укриттях. Вогонь у відповідь не відкривався. На щастя, постраждалих немає", - йдеться в оприлюдненій у вівторок уранці інформації.

У Держприкордонслужбі висловили переконання, що провокаційні дії бойовиків спрямовані на дестабілізацію ситуації в межах гуманітарних дорожніх коридорів, унаслідок якої можливе впровадження обмежень на роботу КПВВ.

"Незважаючи на збройні провокації підрозділи об'єднаних сил продовжують цілодобово гарантувати безпеку в регіоні. Сьогодні всі КПВВ відкрилися за графіком і працюють у штатному режимі", - підсумували в українському прикордонному відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА