16:03 20.11.2018

Активісти "Авто Євро Сили" перекривали виїзд з Мелітополя і трасу "Харків-Сімферополь" біля Запоріжжя

1 хв читати

 У Запорізькій області активісти громадської організації "Авто Євро Сила" перекрили ділянку траси "Харків-Сімферополь" поблизу запорізького аеропорту, а також блокували дорогу на виїзді з Мелітополя з вимогою від влади лібералізації розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у вівторок удень більше сотні активістів проводять акцію громадянської непокори в рамках всеукраїнської акції "Доступне авто кожному українцю", перекривши рух на міжнародній трасі Е105 поблизу запорізького аеропорту. Люди з прапорами організації "Авто Євро Сила" безперервно йдуть пішохідним переходом, блокуючи проїзд автотранспорту.

Також у вівторок вранці кілька десятків активістів цієї ж організації ненадовго перекривали проїжджу частину проспекту Соборного поблизу будівлі Запорізької облдержадміністрації. Протестувальникам вдалося перекрити кілька смуг центральної автомагістралі Запоріжжя.

Вони провели мітинг із вимогами скасування законопроектів №№8487 і 8488, які, за їхніми словами, не відповідають вимогам власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Після цього активісти продовжили свій протест на інших дорогах Запоріжжя і регіону.

Відомо, що в Мелітополі акція протесту з перекриттям руху проводиться на північному виїзді з міста.

Протестувальники стверджують, що пропускають транспорт щотри хвилини, "щоб не налаштовувати проти себе учасників руху".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА