10:47 15.11.2018

Комунальники Києва вночі та вранці не припиняли роботи з прибирання снігу

2 хв читати
Комунальники Києва вночі та вранці не припиняли роботи з прибирання снігу

Протягом ночі підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" не припиняли роботи з прибирання доріг і вулиць столиці від снігу, а також обробки посипальними матеріалами доріг і тротуарів, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на корпорацію.

"Прибирання від снігу магістральних доріг та головних вулиць районного значення проводилося "великими" та "малими" колонами спецтехніки, адже саме такий підхід забезпечує ефективне та якісне очищення. Для прибирання тротуарів, зупинок громадського транспорту, підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, які обслуговують "автодорівці", було залучено і бригади з ручного прибирання, і малогабаритну маневрену спецтехніку... у роботі було задіяно 339 одиниць снігоприбиральної техніки та 61 бригаду з ручного прибирання", - йдеться в оприлюдненому в четвер уранці повідомленні.

Другою важливою складовою роботи вночі та на світанку для дорожньо-експлуатаційних підприємств "Київавтодору" стала обробка посипальними матеріалами доріг і тротуарів міста.

"Через невеликий дощ у середу ввечері у поєднанні з мінусовою температурою повітря на дорогах утворилася ожеледиця. Щоб гарантувати безпечне пересування пішоходів та рух громадського та приватного автомобільного транспорту дорожники неодноразово здійснювали обробку посипальними матеріалами доріг, тротуарів, сходових маршів підземних пішохідних переходів, підходів до наземних переходів та зупинок громадського транспорту", - інформують у міськавтодорі.

У корпорації поінформували, що всього за добу вони використали близько 2 тис. т солі і 1,5 тис. т піщано-соляної суміші.

Водночас оскільки протягом четверга синоптики обіцяють температуру повітря в столиці близько 0С, комунальна корпорація "Київавтодор" просить водіїв бути на дорогах уважними та обережними, не порушувати швидкісний режим і тримати дистанцію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА