13:06 09.11.2018

Глава СБУ про встановлення замовників убивства Гандзюк: Повідомимо, щойно буде результат

2 хв читати
Глава СБУ про встановлення замовників убивства Гандзюк: Повідомимо, щойно буде результат

Глава Служби Безпеки України Василь Грицак запевняє, що українська спецслужба докладає всіх зусиль для встановлення замовників убивства активістки, радника мера Херсона Катерини Гандзюк, а про якісь конкретні результати говорити передчасно.

"Так, ми вже отримали кримінальне провадження, його об'єднано з тим провадженням, яке було в нас щодо особи замовника, активно проводиться робота", - сказав В.Грицак у п'ятницю на брифінгу в Києві.

Глава СБУ зазначив, що також чув заяву генпрокурора Юрія Луценка про те, що наступного тижня той сподівається на результат СБУ щодо встановлення замовників убивства К.Гандзюк. Однак, як наголосив В.Грицак, наразі для такого твердження ще не виконано відповідні процесуальні дії і немає достатньо підстав.

"Я усвідомлюю відповідальність і свою, і наших оперативних співробітників, насамперед слідчих підрозділів, у необхідності якомога швидшого внесення ясності та притягнення винних до відповідальності", - заявив глава СБУ.

Він додав: "Щойно в нас будуть якісь новини, які заслуговуватимуть на вашу увагу, увагу українського суспільства, і які не зашкодять проведенню подальших ефективних слідчо-розшукових дій, ми обов'язково відразу про це повідомимо, обіцяю вам".

Глава СБУ також уточнив, що спецслужба в розслідуванні не тільки користується зібраними поліцією матеріалами, а й активно співпрацює з громадськими активістами. "Якщо хтось має дані, які можуть посприяти якнайшвидшому повному розкриттю цього злочину, ... ми відкриті до співпраці", - сказав В.Грицак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 15 осіб - Синєгубов

Життю прем'єра Словаччини нічого не загрожує - віцепрем'єр

На Херсонщині четверо постраждалих після ворожих обстрілів - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА