10:21 09.11.2018

Влада Луганщини розглянула заходи щодо недопущення виникнення НС через зрив опалювального сезону в деяких містах області

2 хв читати

Під час проведеного в четвер увечері засідання регіональної комісії Луганської області з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було розглянуто та вжито заходів щодо запобігання виникненню надзвичайної ситуації, пов'язаної зі зривом опалювального сезону в містах Гірське, Золоте Попаснянського району та м. Сєверодонецьку.

"Ситуація із забезпеченням теплом міст Сєверодонецьк, Золоте та Гірське складна. Головне для нас - життя і здоров'я людей, особливо дітей, які мають ходити до шкіл і дитячих садків", - зазначив під час засідання заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, повідомляє у п'ятницю вранці прес-служба Луганської облдержадміністрації.

Крім того, члени комісії ухвалили низку рішень, які підлягають терміновому виконанню і взяті на контроль в. о. голови Луганської ОДА Сергія Філя.

"Зокрема, до президента України, прем’єр-міністра та профільних міністерств направлять звернення щодо прийняття проекту постанови Кабінету Міністрів України про затвердження заходів, спрямованих на забезпечення сталого функціонування суб’єктів господарювання, які розташовані на підконтрольній українській владі території Луганської та Донецької областей. Це дасть змогу не обмежувати постачання електроенергії та газу комунальним підприємствам", - ідеться в повідомленні.

Ще одне звернення направлять до Фонду державного майна України з метою поділу ДП "Сєверодонецька ТЕЦ" на окремі підприємства з виробництва теплової енергії та генерації електроенергії.

"ДП "Сєверодонецька ТЕЦ" і КП "Первомайськтеплокомуненерго" необхідно розпочати відбір газу для котелень з метою запобігання наслідкам надзвичайної ситуації. ПАТ "Луганськгаз" рекомендовано забезпечити безперебійне газопостачання до теплопостачальних і теплогенерувальних підприємств області для стабільного проходження опалювального сезону", - йдеться в інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив військові потреби України з болгарським колегою Главчевим

KSE Institute за $3 млн Світового банку навчить 6 тис. людей роботі з МФО

У Нікопольському районі вже 6 постраждалих від обстрілів, зокрема дитина - обладміністрація

Окупанти завдали удару по Криворізькому району, постраждав місцевий житель

Лубінець передав МФЧХ документи, що свідчать про низку порушень у діяльності російського Червоного Хреста

Окупанти завдали удару по Херсону, повністю зруйновано кілька приватних будинків - обладміністрація

Данія виділяє Україні новий пакет допомоги в розмірі EUR33,5 млн

Кулеба обговорив із главою МЗС Антигуа і Барбуди шляхи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між країнами

У Києві відбулася координаційна зустріч між посольством Італії, офісом AICS та італійськими гуманітарними організаціями

Українська авіація завдала за добу ударів по 5 місцях скупчення окупантів і їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА