20:25 25.07.2018

"Харківводоканал" отримав першу цистерну хлору для очищення води

1 хв читати
"Харківводоканал" отримав першу цистерну хлору для очищення води

Постачання рідкого хлору для очищення води на КП "Харківводоканал" відновлено, й підприємство вже отримало першу цистерну з реагентом, повідомив перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов.

"Сьогодні вже отримано цистерну з хлором, замовлено ще одну цистерну, і, як запевняють директори КП "Харківводоканал", це питання повністю вирішено. Тому ми можемо з упевненістю сказати, що в Харкові буде стабільне водопостачання", - цитує І.Терехова прес-служба Харківської міськради в середу.

Як повідомлялося, "Дніпроазот" - єдиний постачальник хлору для очищення води в Україні.

З квітня ПАТ "Укрнафта" припинило переробку газу на потужностях "Дніпроазот", після чого хімпідприємство зупинило роботу.

18 липня міський голова Харкова Геннадій Кернес заявив, що КП "Харківводоканал" має отримати хлор у першочерговому порядку після того, як "Дніпроазот" відновить роботу.

"Нам обіцяють, що сьогодні стратегічне підприємство "Дніпроазот" має запуститися, і ми стоїмо там перші на отримання хлору. Ми дуже сильно переживаємо, але поки що ми тримаємося", - сказав Г.Кернес.

Говорячи про план дій міської влади на випадок, якщо "Дніпроазот" не запрацює найближчим часом, Г.Кернес сказав: "План Б" один - нам треба купити хлор".

20 липня "Дніпроазот" повідомив про відновлення роботи хлорної групи цехів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА