08:52 11.07.2018

Опубліковано список найнебезпечніших пляжів в Україні

1 хв читати
Опубліковано список найнебезпечніших пляжів в Україні

У Центрі громадського здоров'я міністерства охорони здоров'я України опублікували дані про найбільш небезпечні для купання пляжі України, що базуються на результатах дослідження води 22 червня - 5 липня, повідомила в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун в Фейсбуці.

"114 українських пляжів і рекреаційних зон не рекомендуються для купання, оскільки в них зафіксовано мікробне забруднення (лактопозитивні кишкові палички). Такі дані опублікував Центр громадського здоров'я МОЗ України, базуючись на результатах дослідження води 22 червня - 5 липня", – йдеться в повідомленні.

На сайті МОЗ підготували перелік пляжів в усіх областях України та Києві, де заборонено купатися. Так, у Вінницькій області – 11, Волинській – 7, у Донецькій – 3, Дніпропетровській – 7, Житомирській – 9, у Закарпатській – 6, у Запорізькій – 2, в Київській – 14, в м. Києві – 10, у Кіровоградській – 7, у Луганській – 8, у Львівській – 1, Полтавській – 9, у Рівненській – 11, Сумській, Тернопільській, Херсонській та Чернівецькій – по одному забороненому для купання пляжу, у Чернігівській – 2.

"У такій воді дуже небезпечно купатися, адже в ній з високою ймовірністю можуть бути патогенні організми, які зокрема викликають дизентерію, лептоспіроз, гепатит А і безліч інших інфекцій", – зазначила У.Супрун.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА