19:55 25.04.2018

Мей запевнила британців у безпеці Солсбері після отруєння Скрипалів

1 хв читати
Мей запевнила британців у безпеці Солсбері після отруєння Скрипалів

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей запевнила, що місто Солсбері, де були отруєні екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія, безпечне для людей. Про це повідомляє Бі-бі-сі.

"Я можу сказати абсолютно чітко, що Public Health England (виконавче агентство британського департаменту охорони здоров'я) визнало Солсбері безпечним для жителів і гостей міста", - сказала Мей під час виступу в парламенті.

Сергій і Юлія Скрипалі були знайдені в несвідомому стані 4 березня в Солсбері. Влада Великої Британії вважає, що за отруєнням росіян стоїть Москва, а Скрипалів отруїли нервово-паралітичною речовиною "Новачок". У Кремлі заперечують причетність до інциденту.

Влада графства Вілтшир у Великій Британії рекомендувала жителям Солсбері здати речі до хімчистки після отруєння Скрипалів. Сліди отруйної речовини були знайдені в пабі The Mill і ресторані Zizzi. Жителям Солсбері рекомендували покласти речі в подвійні пакети перед їх здачею до хімчистки. Поліцейські також демонтували лавку, на якій були виявлені Скрипалі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА