12:52 14.02.2018

У "Борисполі" затримали заступника Труханова Вугельмана

2 хв читати
У "Борисполі" затримали заступника Труханова Вугельмана

У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київ) у середу затримали заступника мера Одеси Павла Вугельмана, повідомляє інтернет-видання "Українська правда" з посиланням на джерело в Національному антикорупційному бюро України (НАБУ).

За інформацією видання, він прибув з Ізраїлю.

У прес-службі Одеської міської ради агентству "Інтерфакс-Україна" не змогли прокоментувати затримання П.Вугельмана, пославшись на відсутність інформації.

При цьому в міськраді додали, що П.Вугельман до 26 лютого перебуває у відпустці, тому про його пересування нічого не відомо.

Раніше цього дня народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка") Мустафа Найєм повідомив, що в аеропорту "Бориспіль" затримали мера Одеси Геннадія Труханова.

У свою чергу речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян повідомив, що детективи НАБУ в аеропорту вручили Г.Труханову підозру в скоєнні злочину.

Як повідомлялося, 13 лютого детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) повідомили Г.Труханову про підозру в скоєнні кримінального злочину за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

У бюро також підтвердили, що про підозру повідомлено ще трьом чиновникам мерії міста: заступнику мера, директору департаменту комунальної власності і голові постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради.

За даними джерел агентства "Інтерфакс-Україна", окрім Г.Труханова, про підозру повідомили віце-меру Одеси Павлу Вугельману, голові постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради - Василю Шкрябаю і директору департаменту комунальної власності міськради - Олексію Спектру. Усі вони нині перебувають за кордоном.

За даними джерел агентства в правоохоронних органах, вручення повідомлень про підозру відбулося між 12:00 і 13:00. Документи занесли в. о. мера Одеси Анатолію Орловському.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА