20:50 07.12.2017

Нардеп Заружко стала членом фракції Радикальної партії

2 хв читати
Нардеп Заружко стала членом фракції Радикальної партії

Народний депутат Валерія Заружко стала членом фракції Радикальної партії, повідомив голова Верховної Ради України Андрій Парубій на вечірньому засіданні парламенту в четвер.

Раніше цього дня В.Заружко, обрана до Верховної Ради України за списками Радикальної партії Олега Ляшка, склала присягу депутата.

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія України на засіданні в четвер визнала обраною та зареєструвала В.Заружко з огляду на дострокове припинення Верховною Радою повноважень народного депутата України Андрія Артеменка. За даними ЦВК, В.Заружко є безпартійною, 1978 року народження, освіта вища, проживає в м. Вишневому Києво-Святошинського району Київської області, була включена до виборчого списку Радикальної партії Олега Ляшка під №28.

Іншою постановою комісія зареєструвала народного депутата України В.Заружко, обрану на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної партії.

Днем раніше до Вищого адміністративного суду України (ВАСУ) прийшли групи народних депутатів на чолі з лідером Радикальної партії Олегом Ляшком, які вимагали надати копію судового рішення про дострокове припинення повноважень народного депутата України А.Артеменка з відміткою про набуття рішенням законної чинності. Як пізніше пояснив О.Ляшко, таке рішення їм потрібне для того, щоб ЦВК надала мандат наступному за списком кандидату від Радикальної партії. У ВАСУ розповіли, що "при цьому О.Ляшко використовував нецензурну лексику, намагаючись залякати та морально тиснути на керівника апарату та інших працівників суду".

У ВАСУ повідомили, що до них надійшов запит ЦВК щодо отримання копії зазначеного судового рішення з відміткою про набуття ним законної чинності 5 грудня в другій половині дня, того самого дня запит було зареєстровано. А вже вранці 6 грудня нардепи звинуватили суд у затягуванні та блокуванні призначення кандидата в народні депутати від їхньої партії. Такі дії у ВАСУ розцінюють як пряме втручання в діяльність суду та закликають народних обранців вирішувати всі питання законно

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Серед постраждалих у Харкові дітей один хлопчик важкому стані, повідомив мер

"Укренерго" закликає до економного споживання е/е ввечері, щоб уникнути графіків відключень

СБУ затримала жительку Київщини, яка передавала ворогу інформацію про оборону Києва у 2022 році

Окупанти вдарили по Харкову, постраждало троє дітей - Синєгубов

Рада продовжила дію воєнного стану та загальної мобілізації

В Івано-Франківській області ліквідовано пожежу на об'єкті критичної інфраструктури після атаки ворога - ДСНС

Уночі 9 та 10 травня в Україні заморозки на поверхні ґрунту

У четвер в Україні без опадів, лише в Карпатах і Криму короткочасні дощі, на поверхні ґрунту заморозки

Через бойові дії та ворожу атаку є знеструмлення в дев'яти областях - "Укренерго"

Унаслідок нічного удару по Білозерці загинула жінка, постраждали троє людей - Херсонська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА