15:27 07.11.2017

Шуфрича викликали на допит до ГПУ

1 хв читати
Шуфрича викликали на допит до ГПУ

Народного депутата фракції "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича викликала на допит до Генеральної прокуратури 14 грудня як свідка.

"Народному депутату України Шуфричу Н.І. необхідно прибути 14.11.2017 о 15:30 годин до Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України в кабінет №411, розташований у м.Києві, вул. Борисоглібська, 18, для участі в допиті як свідка у кримінальному провадженні №42014100000000209", - йдеться в тексті порядку, опублікованому на офіційному сайті Генпрокуратури.

Начальник Департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк, в свою чергу, заявляє, що Н.Шуфрича викликають на допит у справі про погрози з боку колишнього першого заступника Адміністрації президента Андрія Портнова на адресу екс-нардепа від "Партії регіонів" Інни Богословської. "Справа за заявою Богословської ще 2014 року про погрози на її адресу з боку Портнова", - сказав він у коментарі "Українській правді".

С.Горбатюк зазначив, що причиною публікації повістки на сайті Генпрокуратури є те, що Н.Шуфрич давно не з'являвся на допит.

Як повідомляється в реєстрі судових рішень 18 лютого 2014 року на мобільний телефон І.Богословської зателефонував А.Портнов "і висловив погрози, на думку заявника, в зв'язку із депутатською діяльністю та активною політичною позицією як державного діяча".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА