17:49 01.11.2017

Каськів не підписував угоди про співпрацю зі слідством

2 хв читати
Каськів не підписував угоди про співпрацю зі слідством

Екс-голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами (Держінвестпроект) України Владислав Каськів не підписував угоди про співпрацю зі слідством, повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Наразі пан Каськів ніякої угоди не укладав", - сказав Ю.Луценко на брифінгу в середу в Києві.

За його словами, ймовірність підписання В.Каськівим угоди про співпрацю зі слідством існує, але "наразі пан Каськів не йде на таку пропозицію". Генпрокурор зазначив, що "від самого початку ми пропонували йому підписати угоду, але він відмовився від цього і вважає, що йому нема про що повідомити слідству".

За словами Ю.Луценка, отже, В.Каськів є єдиним обвинувачуваним у цій справі й особисто відповідатиме за заволодіння коштами на суму понад 7 млн грн.

Генпрокурор зазначив, що під час слідства екс-голова Держінвестпроекту може скористатися своїм правом "вказати на вищого члена злочинної групи й тоді зможе отримати певне послаблення, яке застосує суд".

Як повідомлялося, В.Каськіва було оголошено в міжнародний розшук за ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та за ч. 2 ст. 366 КК (службове підроблення). Правоохоронці підозрюють його в заволодінні в 2012 році в змові з іншими особами коштами держбюджету України на суму близько 7,5 млн грн.

1 листопада поточного року В.Каськіва екстрадували з Панами в Україну.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА