12:51 27.05.2017

У Києві після реконструкції відкрили парк "Наталка"

2 хв читати
У Києві після реконструкції відкрили парк "Наталка"

Міський голова Києва Віталій Кличко в суботу відкрив другу чергу реконструйованого парку "Наталка" на Оболоні.

"Урочище "Наталка" між Оболонською набережною і Московським мостом довгий час було покинутим. І його намагалися забудувати. Але разом з громадою нам вдалося повернути цю ділянку місту. За підтримки громадських активістів та мешканців Оболоні ми змогли перетворити урочище "Наталка" в зону відпочинку з сучасним дизайном, всією необхідною інфраструктурою, дитячими і спортивними майданчиками. Ми зробили найкращий парк Києва", - цитує В.Кличка прес-служба міського голови.

На думку мера, цей парк кращий за лондонський Гайд-парк.

"Ми здійснили реконструкцію на площі понад 7 га. Тут облаштовано нові пішохідні та велодоріжки з ФЕМ-покриттям, встановлені зручні лавки для відпочинку, нові урни для сміття", - розповів В.Кличко.

Він запевнив, що облаштування цього парку продовжиться. "На території площею 5 га, ближче до Московського мосту, з'явиться зона відпочинку. Крім нових доріжок і освітлення, там буде волейбольний майданчик і кілька пандусів від житлових кварталів до парку. І я впевнений: щороку ми презентуватимемо по кілька таких парків у різних районах столиці", - поділився планами мер.

За інформацією прес-служби, після реконструкції в парку повністю переробили східці, облаштували оглядові майданчики на верхній частині, де можна відпочити і випити кави. Також там прокладено нові комунікації, відкрито громадський туалет.

Крім того, встановлено ліхтарі вуличного освітлення, а вздовж алеї біля берега Дніпра з'явилися три видові альтанки. Відкрито майданчик для стріт-воркауту і поле для міні-футболу. На центральній алеї – бульвар із зонами для паркових скульптур.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА