14:16 24.01.2017

Хуг обговорив з Захарченком питання пересування спостерігачів СММ і забезпечення виконання ремонтних робіт

1 хв читати
Хуг обговорив з Захарченком питання пересування спостерігачів СММ і забезпечення виконання ремонтних робіт

Перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні Олександр Хуг обговорив у Донецьку з главою самопроголошеної Донецької народної республіки Олександром Захарченком питання свободи пересування СММ, припинення вогню і проведення ремонтних робіт.

"У вівторок перший заступник головного монітора СММ ОБСЄ Олександр Хуг зустрівся з паном Захарченком, керівником збройних формувань у Донецьку. Під час зустрічі пан Хуг відзначив необхідність скоординованого співробітництва так званої "ДНР" із СЦКК (Спільного центру контролю і координації - ІФ) забезпечення доступу і свободи пересування СММ з тим, щоб місія, в свою чергу, могла здійснювати ефективний моніторинг та верифікацію",- йдеться в офіційному повідомленні СММ ОБСЄ в Україні, поширеній прес-службою місії.

О. Хуг під час зустрічі з главою "ДНР" також відзначив необхідність забезпечення локального дотримання режиму припинення вогню, щоб цивільні робітники могли проводити відновлювальні роботи на проблемних ділянках.

"Пан Захарченко висловив готовність реагувати разом із збройними формуваннями на конкретні запити від СММ щодо її свободи пересування і виконання ремонтних робіт", - наголошується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА