15:54 29.12.2016

Авіакомпанія "Браво" затримує свій перший чартерний рейс до Домінікани на добу

2 хв читати
Авіакомпанія "Браво" затримує свій перший чартерний рейс до Домінікани на добу

Авіакомпанія "Браво" (Bravo Airways, Київ) не виконала в середу, 28 грудня, чартерного далекомагістрального рейсу Київ-Ла Романа (Домініканська Республіка) за туристичною програмою з Travel Professional Group (TPG).

Про це свідчать дані онлайн-табло міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ). Зазначений рейс мав вилетіти о 23:00, проте був скасований. Водночас його, згідно з даними того ж онлай-табло, заплановано до виконання в четвер о 23:00.

Як повідомлялося, авіакомпанія Bravo Airways у середині грудня повідомила, що поповнить свій флот повітряним судном Boeing 767-200 для виконання далекомагістральних безпосадкових чартерних рейсів.

Як повідомила тоді прес-служба компанії, рейси виконуватимуться на замовлення туристичного оператора Travel Professional Group до Домініканської Республіки та Занзібару (Танзанія). Літак взято в оренду у "Йорданських королівських авіаліній".

Повідомлялося, що рейси до Домініканської Республіки буде виконано 28 грудня, 6, 17 і 27 січня 2017 року; до Занзібару - 29 грудня, 7,18 та 28 січня 2017 року. Таким чином, у четвер має бути виконано перший рейс до Занзібару.

В авіакомпанії агентству "Інтерфакс-Україна" уточнили, що рейс до Занзібару відбув за планом до місця призначення. Збій першого рейсу – до Домінікани – в компанії пояснили форс-мажорними обставинами.

Авіакомпанію "Браво" засновано у квітні 2012 року. З моменту створення і дотепер більшу частину рейсів виконує за кордоном за договорами ACMI.

Основний партнер компанії в Україні - авіакомпанія UM Air, для якої "Браво" виконує рейси до Тегерана, Бейрута, Аммана, Багдада.

У різний час за аналогічними договорами партнерами "Браво" були авіакомпанії "АероСвіт", Yanair, "Аеро Консалтинг", Pegas Turistik.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі ліквідовано - поліція

ГУР: Окупанти запускають дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА