16:18 08.11.2016

Нацрада з телерадіомовлення призначила чергову позапланову перевірку ТРК "Шансон"

1 хв читати
Нацрада з телерадіомовлення призначила чергову позапланову перевірку ТРК "Шансон"

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила чергову позапланову перевірку ТОВ "Телерадіокомпанія "Шансон" у зв'язку з фактом популяризації та пропаганди військово-морських сил держави-агресора, повідомила прес-служба Нацради у вівторок.

"В ефірі радіостанції 2 листопада цього року о 19:22 транслювався музичний твір Дениса Майданова "Тихий океан", в якому є такі рядки: "Недели похода - такая работа есть Родине верно служить[...]Награды и ранги не те на гражданке, там здешних не встретишь красот. Стена рук и спин настоящих мужчин - российский военный морфлот", - зазначають у Нацраді, додавши, що додаткова перевірка допоможе з'ясувати всі обставини.

Як повідомлялося, Нацрада вже призначала позапланову перевірку цього мовника в серпні 2016 року зі схожих причин. В ефірі радіостанції було зафіксовано трансляцію музичного твору Аріни Крамер "Сегодня все спокойно", в якому були такі рядки: "Солдат своей страны, ты заслужил награду[...] Я так горжусь тобой, когда мундир ты достаёшь, и в дом друзья приходят в августовский праздник. Я счастлива, когда гитару в руки ты берёшь и льются песни русского спецназа…"

Голова Нацради Юрій Артеменко зазначив, що цю перевірку вже проведено.

"Є сенс об'єднати ці питання і розглянути результати цих двох перевірок "Шансона" разом", - зазначив він на засіданні Нацради 8 листопада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА