13:17 19.10.2016

Червоненко запускає в Україні аналог Uber для вантажоперевізників

2 хв читати
Червоненко запускає в Україні аналог Uber для вантажоперевізників

Онлайн-платформу для вантажоперевізників A2B Direct, ідеологом якої виступив український бізнесмен, екс-нардеп та екс-міністр транспорту України Євген Червоненко, буде презентовано в Україні 20 жовтня.

"37 років тому я розпочав свою кар'єру за кермом далекобійного МАЗу і дуже добре розумію цю сферу. Я чудово знаю, як складно дається українському вантажоперевізнику кожна копійка. A2B Direct - це інноваційний логістичний "друг", який дасть змогу забезпечити найкращий сервіс і скоротити витрати на експедиторів - кровопивців українського і глобального ринків. Для моєї країни це "реформа знизу", і я пишаюся, що запускаю її з України", - написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.

Згідно з його публікацією, онлайн-сервіс A2B Direct забезпечує пряму взаємодію між вантажоперевізниками і вантажовласниками на всіх етапах. Онлайн надає пошук оптимального вантажного перевізника, здатний тримати зв'язок із водієм 24/7, забезпечує весь цикл документообігу, страховий та юридичний супровід. Користувачі сервісу зможуть відстежувати свій вантаж онлайн і повністю позбутися експедиторських націнок.

Перевізники та вантажовласники зможуть швидко знаходити актуальні операції й планувати своє завантаження, скоротивши холості пробіги до мінімуму.

Із жовтня в Україні сервіс працює в тестовому режимі, а вже в 2017 році буде доступний і для користувачів близького зарубіжжя. Реєстрація доступна на сайті сервісу та є безкоштовною для користувачів до кінця 2016 року.

"Підтримувати вантажоперевізника в проекті A2B Direct спеціальними умовами на власні продукти зголосилися лідери ринку фінансів, палива, страхування і телекомунікацій. Користувачі сервісу автоматично отримують доступ до привілеїв і знижок від партнерів проекту", - йдеться в публікації.

Серед партнерів проекту зазначені "Київстар", WOG, "OККО", Альфа-Банк Україна, ПАТ "Банк Восток", страхова компанія Unison. Проект запускається за підтримки Асоціації міжнародних автомобільних перевізників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА