18:28 09.08.2016

Яценюк прийде на допит у "майданівських" справах

2 хв читати
Яценюк прийде на допит у "майданівських" справах

Лідер партії "Народний фронт", екс-прем'єр Арсеній Яценюк прибуде до Генпрокуратури України як свідок у рамках розслідування злочинів, вчинених у січні-лютому 2014 р щодо активістів Євромайдануа і відповість на всі запитання слідчих, заявляє його прес-секретар Ольга Лаппо.

"Лідер "Народного фронту" був одним з лідерів Майдану, і він, безумовно, прийде в Генеральну прокуратуру і відповість на всі запитання для того, щоб допомогти слідству", - написала О. Лаппо у своїй сторінці у Facebook у вівторок увечері.

Як повідомлялося, 8 серпня генпрокурор Ю. Луценко повідомив, що колишніх й нинішних високопосадовців України викликаються на допити у "майданівських справах". Того ж дня джерело агентства у відомстві повідомило, що слідчі Головного слідчого управління Генпрокуратури викликають на допит президента України Петра Порошенка. Прес-секретар глави держави Святослав Цеголко повідомив, що президент прибуде до слідчого для надання свідчень після офіційного виклику на допит.

9 серпня прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган повідомила, що кілька високопоставлених політиків і чиновників запрошені протягом серпня до департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури як свідків у цій справі. За її словами, як свідки тих подій у серпні поточного року до департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури будуть запрошені, зокрема, нинішній президент України Петро Порошенко, екс-прем'єр Арсеній Яценюк, секретар РНБО Олександр Турчинов, мер Києва Віталій Кличко, голова Верховної Ради Андрій Парубій, голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль та інші.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА