18:17 01.08.2016

Муженко і Ходжес обговорили перспективи співпраці Єврокомандування США в Європі та генштабу ЗСУ

1 хв читати
Муженко і Ходжес обговорили перспективи співпраці Єврокомандування США в Європі та генштабу ЗСУ

Незаконні збройні формування не підтримують ініціативи української сторони щодо стабілізації ситуації у східних регіонах України, заявляє начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Муженко.

"На жаль, наші ініціативи щодо стабілізації ситуації у східних регіонах України не сприймаються протилежною стороною. Спостерігаються численні порушення Мінських домовленостей та застосування озброєння на лінії розмежування сторін", - зазначив В. Муженко під час зустрічі з командувачем Сухопутних військ ЗС США в Європі Фредеріком Беном Ходжесом за участю посла США в Україні Джеффрі Пайєтта.

Як повідомляє управління зв'язків із громадськістю ЗС України, начальник Генштабу ознайомив представників делегації ЗС США з поточною ситуацією в Україні і перебігом проведення антитерористичної операції, а також розповів їм про низку пропозицій щодо стабілізації обстановки в Україні.

Представники ЗС США висловили співчуття сім'ям загиблих військовослужбовців і відзначили готовність надалі сприяти реформам у Збройних силах України.

Сторони обговорили питання стану та перспектив двостороннього військового співробітництва Єврокомандування США в Європі та генштабу ЗС України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА