13:53 26.04.2016

Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні

1 хв читати
Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні

Народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка") Сергій Лещенко повідомив про анулювання дозволу на роботу в Україні відомому журналісту, телеведучому Савіку Шустеру.

"Савіку Шустеру все-таки анулювали дозвіл на роботу в Україні", - написав депутат на своїй сторінці в Facebook у вівторок.

У свою чергу, управляючий партнер на каналі"3S.tv" Павло Єлізаров в коментарі "Українській правді" підтвердив, що С. Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні: "Два тижні тому ми отримали продовження дозволу на роботу для Савіка. Вчора з'явилося багато інформації про те, що цей дозвіл було анульовано. Ми вважали, що це "качка". Проте сьогодні вранці наші юристи зв'язалися з Центром зайнятості і ті усно підтвердили цю інформацію".

За словами П. Єлізарова, їх запросили на 14:30 у Центр зайнятості, де "будуть нам пояснювати, чому вони анулювали дозвіл на роботу". "Вони також говорять, що в понеділок направили нам повідомлення, але ми його ще не бачили", - додав він.

С. Шустер - автор і ведучий ток-шоу "Шустер Live" на каналі "3S.tv", генеральний продюсер продакшн-компанії "Савік Шустер Студія". За інформацією з відкритих джерел, є громадянином Канади та Італії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА