18:19 08.04.2016

Найбільший в Україні центр інновацій і підприємництва iHub відкриється на Хрещатику в Києві на початку липня

2 хв читати
Найбільший в Україні центр інновацій і підприємництва iHub відкриється на Хрещатику в Києві на початку липня

Найбільший в Україні центр інновацій і підприємництва міжнародної мережі iHub відкриється на початку липня в Києві на вул. Хрещатик, 10, повідомила прес-служба Київської міської держадміністрації (КМДА) в п'ятницю.

"Це буде найбільший центр інновацій, об’єкт, який навчатиме щодня сотні молодих підприємців", - наведено в прес-релізі слова голови правління міжнародного фонду Seed Forum в Україні, що виступає оператором центрів iHub, Дмитра Подолєва.

За його даними, інвестиції у відкриття нового центру інновацій і підприємництва становитимуть від 10 млн грн до 15 млн грн. В об'єкті площею 1,6 тис. кв. м буде передбачено 200 робочих місць. Новий iHub включатиме вісім відкритих і 12 напівзакритих конференц-зал, дві івент-зали, офісний простір у форматі open space, чотири зони відпочинку, а також спортзал і душові кабінки. Крім того, буде передбачено зону для паркування велосипедів.

Мережа центрів підтримки інновацій і підприємництва iHub надає можливість компаніям і окремим працівникам отримати доступ до робочого місця з усією необхідною інфраструктурою, а також фокусується на проведенні зустрічей, конференцій, майстер-класів та інших заходів у сфері бізнес-планування, маркетингової стратегії, розвитку і впровадження інформаційних технологій, а також особового зростання.

Розвиток проекту iHub відбувається за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії, оператором проекту виступає міжнародна мережа некомерційних фондів підтримки і розвитку інвестицій Seed Forum.

Згідно з даними сайта iHub, станом на 8 квітня 2016 року проект має п'ять центрів підтримки інновацій і підприємництва в Україні (по одному в Києві, Львові, Чернігові, Вінниці та Івано-Франківську), один у Грузії (Тбілісі) й один у Молдові (Кишинів).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА