16:54 30.03.2016

Сакварелідзе викликають на допит до Генпрокуратури у справі про зникнення $2 млн

2 хв читати
Сакварелідзе викликають на допит до Генпрокуратури у справі про зникнення $2 млн

Екс-заступник генерального прокурора України - прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе повідомив, що його викликають на допит до Генеральної прокуратури України у справі про зникнення $2 млн.

"Щойно мені телефонував заступник начальника створеного нещодавно в ГПУ департаменту, який займається відверто замовними справами, зокрема і проти моєї команди – "шановний" пан Сус (Дмитро Сус - ІФ). Він запросив мене в п'ятницю на допит у справі про зникнення 2 млн американських доларів", - написав Д. Сакварелідзе на своїй сторінці в Facebook у середу.

Він зазначив, що Д. Сус кілька днів тому "під загрозою пред'явлення підозр, маючи на руках дозвіл на проведення обшуків, шантажував працівників Генеральної інспекції і схиляв їх до "співпраці", щоб отримати неправдиві свідчення, які надалі мали бути використані на брифінгу з метою дискредитації" Д. Сакварелідзе та його команди.

"Я запропонував йому прислати мені офіційне повідомлення із зазначенням інформації про виробництво, дату і час проведення допиту. Я без проблем прийду на допит і допоможу слідству, а також чітко поясню, як саме працює міжнародна технічна допомога в тому випадку, коли є довіра до державних інститутів країни", - зазначив Д. Сакварелідзе.

Екс-заступник генпрокурора заявив, що під час телефонної розмови з Д. Сусом він поінформував свого співрозмовника, що той робить "по суті, кримінальні злочини, шантажуючи і тероризуючи ідеалістів, які займалися справою "діамантових прокурорів". "У відповідь Сус заявив, що просто робить свою роботу", - написав Д. Сакварелідзе.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА