13:14 11.02.2016

Один український військовий загинув, троє дістали поранень у зоні АТО за добу

1 хв читати

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу один український військовослужбовець загинув, троє дістали поранень, загиблих немає, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій один український військовий загинув, троє були поранені. Біля с.Кодима наш військовий дістав поранеь під час обстрілу з боку НЗФ, поблизу Авдіївки троє підірвалися на розтяжці, в результаті чого один наш боєць загинув, ще двоє були поранені ", - сказав він на брифінгу в четвер у Києві.

Також О.Мотузяник поінформував, що за добу відбулися 50 випадків порушення режиму тиші з боку бойовиків - всі на донецькому і маріупольському напрямках.

Крім того, за добу зафіксовано 9 випадків застосування важкого озброєння - 82-мм і 120-мм мінометів. Обстріли тривали по всьому фронту - від Троїцького до Пісок, найгарячішими точками були н.п.Зайцеве і Майорськ. За добу зафіксовано також 3 прольоти БПЛА противника - один біля с.Золота (Луганська область), ще два біля Маріуполя і Сартани.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА