10:07 20.01.2016

Яресько прибула до Давоса, в планах - понад 15 робочих зустрічей

2 хв читати
Яресько прибула до Давоса, в планах - понад 15 робочих зустрічей

Міністр фінансів України Наталія Яресько повідомила про початок свого робочого візиту до Давоса (Швейцарія), де відбудеться Всесвітній економічний форум, і розповіла про заплановані зустрічі у рамках форуму.

"Окрім участі у заходах та зустрічах у рамках форуму, планую провести ще понад 15 робочих зустрічей з іноземними колегами-міністрами фінансів інших країн, а також із керівництвом міжнародних фінансових організацій-партнерів України (Міжнародний валютний фонд, Європейський банк реконструкції і розвитку, Європейський інвестиційний банк, Міжнародна фінансова корпорація - ІФ)", - написала Н.Яресько у вівторок увечері на своїй сторінці у Facebook.

У рамках усіх зустрічей міністр планує обговорити питання фінансової сфери в Україні, досягнення країни у виконанні програми реформ, зокрема прийнятий держбюджет і податкові зміни, і подальшу фінансову підтримку України в цьому напрямі з боку міжнародних партнерів. Також планується обговорити "подальші кроки нашого уряду для відновлення економічної стабільності та забезпечення умов для сталого економічного зростання".

Н.Яресько висловила упевненість у тому, що ці зустрічі допоможуть посилити фінансову підтримку України з боку міжнародних партнерів і, зокрема, збільшити обсяг інвестиційних кредитів.

Як повідомлялося, в українській команді буде також міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус.

Крім того, в п'ятницю, 22 січня, Фонд Віктора Пінчука і міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne проведуть у Давосі Український сніданок - традиційний приватний захід із нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА