11:08 16.12.2015

Функції СОТ працюють не належним чином, потрібен новий формат діяльності, вважають в ЄК

1 хв читати
Функції СОТ працюють не належним чином, потрібен новий формат діяльності, вважають в ЄК

Член Єврокомісії з торгівлі Сесілія Мальмстрем вважає, що функції Світової організації працюють не належним чином, потрібен новий формат та розширення напрямів діяльності СОТ.

"У нас багато питань для обговорення. Ми не можемо заперечувати, що функції СОТ не працюють, так, як ми хотіли б. Нам потрібно створити механізм для того, щоб інструменти СОТ були більш досконалими", - сказала вона на пленарному засіданні міністерської конференції СОТ у середу в Найробі.

"Що ми продовжуємо робити, так це погоджувати тексти. Від цього потрібно позбутися якомога швидше", - зазначила єврокомісар з торгівлі. На думку С. Мальмстрем "ми не можемо просто продовжувати повторювати те, що ми робили останні 15 років і чекати від цього інших результатів".

"Нам потрібно діяти в інших напрямах. Нам потрібно перевірити динамізм СОТ. Потрібно пояснювати, навіщо ми проводимо переговори щодо участі в регіональних угодах. Це надасть більшої гнучкості СОТ, що дуже важливо для глобальної торгівлі сьогодні", - вважає С. Мальмстрем.

"Якщо ми це зробимо, ми підвищимо гнучкість СОТ і повернемо організації центральну роль у світовій торгівлі", - сказала представник ЄК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА