15:24 07.12.2015

Фіскальні надходження до зведеного бюджету України за 11 міс. зросли на 36,7% - ДФС

2 хв читати
Фіскальні надходження до зведеного бюджету України за 11 міс. зросли на 36,7% - ДФС

Фіскальні надходження до зведеного бюджету України в січні-листопаді 2015 року зросли на 36,7% порівняно з січнем-листопадом 2014 року - до 522 млрд грн.

Як повідомила Державна фіскальна служба (ДФС) з посиланням на оперативні дані, до держбюджету за цей період надійшло 432,6 млрд грн, до місцевих бюджетів – 89,4 млрд грн.

Надходження до загального фонду держбюджету становили 431,9 млрд грн. При цьому індикативні показники Міністерства фінансів виконано на 102,5%, додатково забезпечено надходження 10,4 млрд грн.

Як уточнює ДФС, у розрізі основних платежів у січні-листопаді 2015 року приріст до відповідного періоду 2014 року забезпечено за рахунок податку на додану вартість (ПДВ) на ввезені на територію України товари – на 31% (додатково надійшло 29,6 млрд грн), ПДВ на вироблені на території країни товари (роботи, послуги) – на 31,5% (23 млрд грн), ввізного мита – у 3,6 рази (25,5 млрд грн), акцизного податку на вироблені в Україні підакцизні товари – на 34,3% (8,9 млрд грн), рентної плати за користування надрами – на 81,9% (12,4 млрд грн), акцизного податку на ввезені в Україну підакцизні товари – у 8,8 раза (19,6 млрд грн), частини чистого прибутку, що вилучається до держбюджету, – у 2,4 рази (2,3 млрд грн), збору у вигляді цільової надбавки до чинного тарифу на газ для споживачів усіх форм власності – на 44,6% (0,7 млрд грн).

З початку 2015 року платникам податків на рахунки відшкодовано ПДВ на суму 58,9 млрд грн.

Надходження єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування становили 165 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА