10:15 09.10.2015

Порошенко вірить у перспективи активізації співпраці між Україною та Казахстаном

1 хв читати
Порошенко вірить у перспективи активізації співпраці між Україною та Казахстаном

Президент України Петро Порошенко вірить, що підсумки його візиту до Казахстану сприятимуть активізації співпраці між двома країнами.

"Я упевнений: результати наших сьогоднішніх переговорів, так само, як і результати переговорів під час вашого візиту, сприятимуть активізації партнерства, торговельно-економічного та гуманітарного, соціального, і найголовніше - політичного співробітництва між нашими країнами", - сказав він на переговорах у розширеному складі з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим у п'ятницю в Астані.

Президент повідомив, що сторони детально обговорили весь спектр співпраці.

"Передусім я вдячний за намір розвивати політичний діалог між нашими країнами на основі довіри, традиційної взаємної поваги, яка є між лідерами країн і між нашими народами", - сказав П.Порошенко.

"Велике значення для мене, як для президента України, для українського народу має відданість Казахстану фундаментальним принципам міжнародного права, повага до суверенітету, територіальної цілісності у рамках міжнародно визнаних кордонів, повага до України", - сказав він.

У свою чергу Н.Назарбаєв наголосив на важливості візиту президента України до Казахстану.

"Наші країни мають дуже тісні узи дружби і взаємоповаги", - сказав президент Казахстану.

За його словами, попри різке зниження рівня товарообігу, ситуацію в Україні та політику санкцій, сторони налаштовані на поглиблення співпраці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА