13:38 10.08.2015

Об'єкти водопостачання Донецької області й далі пошкоджуються внаслідок боїв у регіоні - "Вода Донбасу"

1 хв читати
Об'єкти водопостачання Донецької області й далі пошкоджуються внаслідок боїв у регіоні - "Вода Донбасу"

Через безперервні бойові дії об'єкти водопостачання і водовідведення підприємства "Компанія "Вода Донбасу" й далі пошкоджуються, багато знеструмлено.

Як повідомляє прес-служба підприємства в понеділок, в результаті обстрілу 9 серпня були знеструмлені Горлівська фільтрувальна станція №2 і насосна станція "Приканальна", центральні очисні споруди, каналізаційна насосна станція №6. "Відновити роботу об'єктів фахівці змогли того ж дня",- зазначили у "Воді Донбасу".

Крім того, впродовж 8 серпня в результаті бойових дій була знеструмлена водопровідна насосна станція "Біла гора", внаслідок чого без водопостачання залишилися місто Костянтинівка, а також селища Сантуринівка і Красний Октябрь.

Цього ж дня в Дзержинську через бойові дії постраждало електропостачання каналізаційних насосних станцій "Шепитькін Яр" і "Нова". Проте в другій половині дня подачу електрики вдалося відновити.

Увечері 7 серпня 4 міни потрапили на територію Донецької фільтрувальної станції : 3 попадання згори на резервуари чистої води і 1 — на дорогу поряд з резервуарами. "Персонал станції не постраждав",— зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА