14:22 13.07.2015

Порошенко взяв під особистий контроль ситуацію з хлопчиком-заручником у Мукачівському районі, дитина зараз у безпеці

1 хв читати
Порошенко взяв під особистий контроль ситуацію з хлопчиком-заручником у Мукачівському районі, дитина зараз у безпеці

Президент України Петро Порошенко взяв під особистий контроль ситуацію з хлопчиком-заручником у Мукачівському районі Закарпатської області, повідомляє прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

"Міністр внутрішніх справ і глава Служби безпеки доповіли президенту про ситуацію навколо захоплення в заручники 6-річного хлопчика в Закарпатській області. Президент взяв цю надзвичайну ситуацію під особистий контроль і доручив вжити всіх заходів для його звільнення", - написав С. Цеголко у Facebook.

Між тим, спікер СБУ Олена Гітлянська повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" про те, що хлопчик вже в безпеці. "Хлопчик зараз у безпеці, ситуація під контролем", - сказала вона.

Раніше джерело в МВС повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" про те, що правоохоронці розшукують двох бійців "Правого сектора" у Мукачівському районі, які взяли в заручники 6-річну дитину, яка пізніше виявилася на волі. "В одному з сіл Мукачівського району Закарпатської області двоє підозрюваних бійців "Правого сектора", озброєні автоматичною зброєю, щоб уникнути переслідування з боку спільної групи МВС та СБУ, взяли в заручники хлопчика 6 років і, прикриваючись ним, втекли до лісу", – повідомив співрозмовник агентства, додавши, що згодом підозрювані кинули дитину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА