20:30 27.05.2015

Бойовики в середу й далі обстрілювали українські села зі зброї, яку належить відвести, - прес-центр АТО

1 хв читати
Бойовики в середу й далі обстрілювали українські села зі зброї, яку належить відвести, - прес-центр АТО

Київ. 27 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - В середу, 27 травня, з 6:00 до 19:00 ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на сході України залишалася напруженою, постріли звучали по всій лінії зіткнення, повідомляє прес-центр АТО.

Як зазначено в повідомленні, опублікованому на офіційній сторінці прес-центру АТО в соцмережі Facebook, бойовики обстріляли з 120-мм мінометів с. Гранітне Волноваського району Донецької області, ведучи вогонь із 120-мм мінометів. По смт Опитному бойовики зробили один постріл з протитанкового ракетного комплексу, а по м. Мар’їнка вели вогонь із стрілецької зброї.

"На Артемівському напрямку по Троїцькому стріляли з мінометів, а Лозове обстріляли з великокаліберних кулеметів, 120-мм мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Також вели обстріл м. Щастя Луганської області. Бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, повідомляють у прес-центрі АТО.

Як повідомлялося, згідно з мінським меморандумом, протягом доби з моменту його прийняття передбачалося відведення засобів ураження калібром понад 100 мм від лінії зіткнення на відстань не менш ніж 15 км з кожного боку (за деякими винятками) для створення зони безпеки завширшки не менш ніж 30 км. До переліку винятків потрапили 120 мм міномети, які мали бути відведені на 8 км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА