10:53 18.03.2015

Суд зупинив дію рішення про призначення нового в. о. начальника ПЗЗ - прес-служба залізниці

2 хв читати
Суд зупинив дію рішення про призначення нового в. о. начальника ПЗЗ - прес-служба залізниці

Суд зупинив дію рішення Кабміну про призначення виконувачем обов’язків начальника Південно-Західної залізниці (ПЗЗ, Київ) Володимира Тягульського.

Дію розпорядження Кабінету Міністрів України №192-р від 11 березня 2015 року про призначення в. о. начальника Південно-Західної залізниці Володимира Тягульського зупинено судовим рішенням від 17 березня 2015 року, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ПЗЗ, не уточнивши, який суд ухвалив рішення.

"Рішення набрало законної сили 17 березня 2015 року. Таким чином, підтверджено правомірність дій Олексія Кривопішина (начальник ПЗЗ, якого було відсторонено згідно з зазначеним розпорядженням Кабміну - ІФ) в частині покладання обов'язків на час свого відсторонення на першого заступника начальника ПЗЗ Івана Федорка", - додали в прес-службі залізниці.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк 4 березня заявив про усунення з посади начальника ПЗЗ Олексія Кривопішина у зв'язку з оприлюдненою в ЗМІ інформацією про корупційні схеми на підприємстві. Виконувач обов'язків голови "Укрзалізниці" Максим Бланк, у свою чергу, повідомляв про тиск на працівників ПЗЗ, що фігурували у відповідних сюжетах ЗМІ, й 11 березня доручив в. о. голови ПЗЗ невідкладно притягнути до відповідальності ініціаторів їхнього переслідування. Того самого дня ПЗЗ спростувала повідомлення М.Бланка.

Крім того, М.Бланк повідомляв про призначення В.Тягульського в. о. голови ПЗЗ, зазначаючи, що "приймальню відстороненого начальника залізниці охороняють озброєні люди, щоб не допустити на робоче місце неугодного виконувача обов'язків". ПЗЗ, зі свого боку, зазначала, що ні В.Тягульський, ні М.Бланк у будівлі управління ПЗЗ на той момент не з'являлися.

Проте 16 березня М.Бланк повідомив, що невідомі особи, які перебувають в офісі ПЗЗ, далі перешкоджають доступу до робочого місця В.Тягульського.

"Сьогодні представив колективу ПЗЗ в. о. Володимира Тягульського, а вже через 15 хвилин із кабінету, в якому він проводив оперативну нараду, його вивели невідомі в камуфляжі. Оперативна інформація свідчила про те, що невідомі в камуфляжі перебувають на постійному чергуванні у будівлі ПЗЗ. З'ясували, що їхню ротацію забезпечує помічник начальника залізниці, і я поїхав туди, щоб особисто переконатися в цих фактах", - написав він 16 березня на своїй сторінці в мережі Facebook.

Окрім цього, в. о. голови "Укрзалізниці" оприлюднив на своїй сторінці відео, в якому фігурують невідомі особи у камуфляжній формі. У сюжеті йдеться про те, що курирував зазначених людей начальник адміністративної служби залізниці, помічник начальника Олексій Коновал.

М.Бланк також повідомляє, що надіслав листа з викладенням зазначених фактів до Генеральної прокуратури.

Пізніше, вже 17 березня в ЗМІ з'явилася інформація про те, що О.Кривопішин, оспорить цього дня в Київському окружному адміністративному суді своє відсторонення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні до вихідних потеплішає, місцями пройдуть невеликі дощі

JYSK відкрив новий магазин у Київській області

На українсько-польському кордоні спостерігається збільшення транспортного потоку - Держприкордонслужба

Сили оборони зірвали спроби ворога вклинитися вглиб Вовчанська - Генштаб ЗСУ

Норму про максимальну наповнюваність початкових класів у 24 учні досить складно реалізувати з 1 вересня - освітній омбудсмен

Частину будівель на території Нижньої Лаври використовуватимуть як приміщення музейного призначення - Карандєєв

Прем'єр Словаччини у стабільному стані після замаху - міністр оборони

Окупанти сім разів обстріляли міста і села Донеччини за добу, у Карлівці загинули двоє мирних жителів - ОВА

Міноборони України допустило до експлуатації ще 18 зразків озброєння і техніки

ВАКС стягнув у дохід держави два Ан-148 "Ільюшн Фінанс"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА