17:49 27.11.2014

Вищий госпсуд підтвердив право власності "МАУ" на "Інтеравіа"

1 хв читати
Вищий госпсуд підтвердив право власності "МАУ" на "Інтеравіа"

Вищий господарський суд України підтвердив правомірність отримання авіакомпанією "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") права власності на 100% капіталу ТОВ "Інтеравіа", йдеться в прес-релізі "МАУ" в четвер.

"Цим рішенням суд касаційної інстанції підвів підсумок гучному розгляду між "МАУ" та швейцарською компанією Swissport International Ltd, що триває з 2012 року", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в грудні 2012 року Антимонопольний комітет України дозволив "МАУ" придбати частку в статутному капіталі "Свісспорт Україна", не уточнивши її обсягу. Пізніше основний спір між "МАУ" та Swіssport зосередився навколо вартості "Свісспорт Україна". "МАУ", за заявами швейцарської компанії, оцінювала ціну викупу 70,4% "Свісспорт Україна" в $400 тис., тоді як Swіssport – у $25-30 млн.

Судові розгляди між компаніями розпочалися на початку 2013 року, суди різних інстанцій визнали обґрунтованість позицій "МАУ", зокрема, 27 березня 2013 року суд апеляційної інстанції залишив у силі рішення, згідно з яким "МАУ" викупила 100-відсоткову частку в "Свісспорт Україна".

Згодом Вищий господарський суд України скасував судове рішення, відповідно до якого Swissport International з 27 квітня 2013 року втратила право власності на "Свісспорт Україна", контроль над яким перейшов до "МАУ", і направив справу на повторний розгляд судом першої інстанції, який завершився, фактично, рішенням від 29 травня 2014 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА