11:07 31.10.2014

СБУ порушила справу проти Пореченкова за участь у терористичній діяльності

1 хв читати
СБУ порушила справу проти Пореченкова за участь у терористичній діяльності

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження стосовно громадянина Російської Федерації актора Михайла Пореченкова за участь у терористичній діяльності.

Як повідомляє в п'ятницю вранці прес-центр СБ України, провадження відкрито за ст. 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи чи терористичної організації).

Раніше глава МВС України Арсен Аваков повідомив, що Слідче управління Міністерства внутрішніх справ України порушило кримінальне провадження стосовно російського актора Михайла Пореченкова за ст. 260 ч.4 КК України (участь у не передбачених законом воєнізованих або збройних формуваннях, карається позбавленням волі терміном від 7 до 12 років).

За словами А.Авакова, слідчі переконані, що після рішення суду про взяття під арешт М.Пореченкова "Інтерпол активно підтримає розшук, і Пореченков не зможе переміщатися по світу, поза Росією, не будучи заарештованим та екстрадованим в Україну".

Раніше в Інтернеті з'явився відеозапис, на якому М.Пореченков під час відвідування Донецька разом із бойовиками відкрив вогонь із великокаліберної автоматичної зброї у бік донецького аеропорту, який утримують українські силовики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА