08:58 11.08.2014

На Хрещатику і прилеглих вулицях, крім Інститутської, відновлено авторух - голова "Київавтодору"

1 хв читати
На Хрещатику і прилеглих вулицях, крім Інститутської, відновлено авторух - голова "Київавтодору"

Автомобільний рух на Хрещатику і всіх прилеглих вулицях, крім Інститутської, вже відновлено, повідомляє керівник комунального підприємства "Київавтодор" Володимир Жуков.

За його словами, близько 500 співробітників комунальних служб і 200 активістів продовжують прибирати вулицю Хрещатик і прилеглі території від сміття та бруду, також триває ремонт освітлення. "Вивозять сміття 50 самоскидів і 12 навантажувачів. Дорожнє освітлення на Хрещатику і Майдані ремонтують дві телескопічні вишки. Вони миють і відчищають закопчені світильники, замінюють перегорілі лампочки. Також у центрі працюють поливальні машини", - розповів В.Жуков.

Як повідомляється на сайті мера Києва Володимира Кличка в неділю, комунальники та кияни вже повністю прибрали територію на майдані Незалежності вздовж Хрещатика біля будівлі Консерваторії. "Залишився останній намет біля вулиці Городецького - його жителі наразі вивозять свої речі. Також працівники комунальних підприємств і кияни продовжують розбирати сцену. Сподіваюся, що до вечора на Хрещатику буде наведено порядок", - сказав керівник "Київавтодору".

Він також розповів, що техніка, яка вивозила сміття з Хрещатика та Майдану, зробила в суботу щонайменше 500 рейсів і вивезла кілька сотень тонн відходів. "Це сотні тонн різноманітного сміття - колод, залишків наметів, ганчір'я, метал, граніт. Сьогодні самоскиди вже встигли зробити приблизно сотню виїздів зі сміттям", - повідомив В.Жуков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА