11:11 07.03.2014

У Кургані концерт гурту "Океан Ельзи" ніхто не скасовував - організатори

1 хв читати

Концерт українського рок-гурту "Океан Ельзи" відбудеться в Кургані 7 квітня в обласній філармонії, повідомив агентству "Інтерфакс-Урал" організатор концерту гурту в Кургані Олександр Паулі.

"Ніякого скасування концерту немає, це нездорова плітка, кимось пущена. Вже продано понад половину зали", - заявив агентству О.Паулі.

Як повідомив представник організатора курганного концерту Євген Чупров, причин для скасування концерту немає.

"У нас є домовленість із гуртом, з Курганською обласною філармонією, а головне - серед курганців багато охочих наживо насолодитися музикою європейської якості, вперше побачити в Кургані легендарний гурт "Океан Ельзи", - сказав він.

Є.Чупров також додав, що "концерт відбудеться в ім'я багатовікової дружби між братніми народами".

Згідно з даними організаторів, нині в Кургані продано понад 600 квитків. Ціна на квитки коливається від 2 тис. рублів до 4 тис. рублів.

Раніше повідомлялося про скасування концерту гурту "Океан Ельзи" в Льодовому палаці Санкт-Петербурга, запланованого на 31 березня. Також скасовано концерт гурту у Владивостоку, намічений на 19 квітня.

Раніше депутат санкт-петербурзьких Законодавчих зборів Віталій Мілонов звернувся до міністра культури РФ з проханням заборонити гастролі "Океану Ельзи" в Росії.

У рамках світового турне "Земля" гурт у березні-квітні планував концерти в Санкт-Петербурзі, Омську, Южно-Сахалінську, Кургані, Барнаулі, Красноярську та інших російських містах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА