14:15 05.02.2014

Прокуратура оскаржить вирок декану харківського вишу, оскільки вважає вирок занадто м'яким

1 хв читати
Прокуратура оскаржить вирок декану харківського вишу, оскільки вважає вирок занадто м'яким

Прокуратура оскаржить вирок декану харківського вишу, якого Фрунзенський райсуд міста визнав винним у порушенні ПДР, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження у постраждалого, і засудив до чотирьох років позбавлення волі без права протягом трьох років керувати транспортними засобами.

"Прокуратура подає апеляцію на рішення суду першої інстанції з вимогою засудити чоловіка до шести років позбавлення волі. Підсудний також подав апеляцію - він вимагає виправдувального вироку", - повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прокуратури Харкова.

У прокуратурі також зазначили, що підсудний своєї провини не визнав.

"При цьому водій своєї провини у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди так і не визнав. За його словами, пішохід був п'яний і сам спровокував ДТП", - процитували в прес-службі слова заступника прокурора району Валерія Макаренка.

Аварія сталася в січні 2010 року. Декан вишу за кермом автомобіля Hyundai здійснив наїзд на 35-річного чоловіка, який переходив дорогу не у встановленому для цього місці. Унаслідок ДТП пішохід дістав закриту черепно-мозкову травму, забої головного мозку важкого ступеня та інші травми, які належать до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

До набуття чинності вироком підсудний перебуває на підписці про невиїзд.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА