17:37 29.10.2013

Харківська міліція затримала чоловіка, який стріляв із пневматичного пістолета у вікно дитсадка

1 хв читати
Харківська міліція затримала чоловіка, який стріляв із пневматичного пістолета у вікно дитсадка

Міліція затримала 27-річного харків'янина за підозрою в стрільбі з пневматичного пістолета у вікно дитячого садка на Північній Салтівці (спальний район міста).

"Затримано 27-річного місцевого жителя, раніше судимого за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів без мети збуту - ІФ) Кримінального кодексу. Він стріляв у вікно дитсадка з квартири на сьомому поверсі у будинку навпроти", - повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у відділі зі зв'язків із громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області.

За інформацією співрозмовника агентства, затриманий поки що не зміг пояснити мотив своїх дій.

Інцидент стався у вівторок удень. Міліції про нього повідомила завідувачка садка.

"На місце події негайно вирушила слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти. Під час збору первинних матеріалів було встановлено, що вікно має незначне ушкодження від кульки від пневматичної зброї. Ніхто з вихованців дитсадка не постраждав", - зазначили у відділі зі зв'язків із громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області.

Інформацію про те, що сталося, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА