16:45 29.10.2013

Вищий спецсуд залишив у силі вирок екс-голові Держфінпослуг Волзі

1 хв читати

Вищий спеціалізований суд із розгляду цивільних і кримінальних справ відмовився в задоволенні касаційної скарги на вирок екс-голові Державної комісії з регулювання ринку фінансових послуг України Василю Волзі.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", таке рішення колегія суддів Вищого спецсуду ухвалила у вівторок, розглянувши касацію В.Волги на вирок суду першої інстанції та постанову Апеляційного суду. Отже, рішення судів першої та апеляційної інстанцій Вищий спецсуд залишив у силі.

Як повідомлялося, В.Волгу затримали 19 липня 2011 року. 21 липня стало відомо, що стосовно нього було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу за підозрою в отриманні хабара в розмірі $500 тис. за попередньою змовою осіб.

Президент України Віктор Янукович указом від 25 липня 2011 року звільнив В.Волгу з посади голови Держфінпослуг у зв'язку з порушенням присяги держслужбовця.

Шевченківський районний суд Києва 24 вересня 2012 року визнав В.Волгу винним у спробі отримати хабар і засудив його до п'яти років позбавлення волі без конфіскації майна. Згідно з вироком, В.Волзі заборонено три роки обіймати організаційно-розпорядницькі й адміністративно-виконавчі посади в організаціях і установах усіх форм власності.

Апеляційний суд Києва 15 січня 2013 року залишив без змін вирок В.Волзі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА