14:14 19.10.2013

"Авіалінії Харкова" відкривають рейс із Борисполя на Гоа 20 жовтня

2 хв читати

Авіакомпанія "Авіалінії Харкова" (входить до групи DCH Олександра Ярославського) у співпраці з туроператором Pegas Touristik відкриває рейс із Борисполя на Гоа (Індія) 20 жовтня.

Як повідомляє прес-служба компанії DCH, рейси за маршрутом Київ-Гоа-Київ виконуватимуть на далекомагістральному авіалайнері Boeing 767-300ER, обладнаному салонами бізнес - і економ-класу. В неділю/понеділок виліт із Борисполя о 20.00, з Гоа - о 7.30. У понеділок і четвер рейс із Борисполя о 9.45, зворотний - о 21.30. Тривалість польоту - 7 годин.

"Ми спочатку робили ставку на далекомагістральні рейси. Ця ринкова ніша в Україні недостатньо заповнена і є дуже перспективною. А активний розвиток міжнародного авіасполучення дає нам змогу вже зараз будувати сміливі плани в цьому напрямку і успішно їх реалізовувати", - цитує прес-служба "Авіаліній Харкова" голову правління авіакомпанії Миколу Нікітенка.

Рейс Київ-Гоа-Київ став першим далекомагістральним рейсом у картці маршрутів "Авіаліній Харкова". Найближчим часом авіакомпанія у співпраці з туроператором Pegas Touristik, планує відкрити ще цілу низку далекомагістральних напрямків, зокрема в Пунта Кана (Домініканська Республіка), Нха Транг (В'єтнам), Бангкок і Пхукет (Таїланд).

Компанію "Авіалінії Харкова" було створено в 1998 році. У 2001 році вона припинила виконання авіарейсів. У 2008 р. у зв'язку з відсутністю активної діяльності, сертифікат експлуатанта компанії було анульовано.

Улітку 2012 року компанія увійшла до складу групи DCH Олександра Ярославського, керівництво якої ухвалило рішення розвивати "Авіалінії Харкова" з метою збільшення пасажиропотоку у Міжнародному аеропорту "Харків".

З кінця травня 2013 р. юридичною особою-власником авіакомпанії є ТОВ "Азово-чорноморська інвестиційна компанія".

5 червня 2013 р. компанія отримала сертифікат експлуатанта.

Наразі здійснюються чартерні перевезення за основними курортними напрямками, в перспективі розглядається питання організації регулярних пасажирських авіаперевезень. Парк повітряних суден "Авіалінії Харкова" представлений літаками B767-300ER і В737-800NG. Флот авіакомпанії розширюватиметься згідно із затвердженим графіком розвитку мережі маршрутів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

Лондон не заперечує проти використання зброї по РФ - прем'єр Великої Британії

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

ЗС України за добу ліквідували 1270 окупантів і 58 артилерійських систем противника - Генштаб

Сили оборони за добу завдали авіаударів по 11 районах скупчення військ РФ

За добу відбулося 134 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 50 атак

Війська РФ за добу здійснили три ракетних і 70 авіаударів, а також понад 100 обстрілів із РСЗВ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА