14:03 29.03.2013

Синоптики обіцяють у вихідні мокрий сніг та дощі в Києві, в Криму до +25

2 хв читати
Синоптики обіцяють у вихідні мокрий сніг та дощі в Києві, в Криму до +25

У вихідні в Україну почне надходити тепліше атлантичне повітря, а погоду в більшості регіонів, окрім півдня та сходу, визначатимуть атмосферні фронти, повідомляє Укргідрометцентр у п'ятницю.

У суботу в західних і Вінницькій областях очікується мокрий сніг і дощ, уночі на Закарпатті сильні опади; температура вночі від -2° до +3°, удень +2-7°. У північних областях сніг, мокрий сніг, удень із переходом у дощ, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу та ожеледь; температура вночі -1-6°, вдень 0-5° тепла.

На решті території без опадів, лише вранці та вдень у Черкаській і Полтавській областях мокрий сніг і дощ; температура вночі -3-8°, вдень +4-9°, в Криму та Одеській області вночі близько 0°, вдень +8-13°.

На дорогах північно-західної частини країни ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, місцями, окрім заходу та сходу, очікуються пориви 15-20 м/с.

У Києві 30 березня погода зміниться: вночі та вранці сильний сніг і мокрий сніг, очікується налипання мокрого снігу, вдень мокрий сніг із дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, поривчастий. Температура вночі -2-4°, вдень +2-4°.

У неділю, 31 березня, в західних і північних областях дощі, вночі з мокрим снігом, удень у Карпатському регіоні сильні дощі; на дорогах місцями ожеледиця; температура вночі від -2° до +4°, удень +4-9°, на Закарпатті вночі +2-7, вдень +10-15.

На решті території очікується невеликий дощ, уночі в Харківській області з мокрим снігом, лише на півдні та в Приазов'ї без істотних опадів; температура вночі +2-8°, на сході від - 2° до +4°, удень +9-15°, на півдні +14-20°, у Криму до +25°.

Вітер південно-східний із переходом у західній частині на північно-західний, 7-12 м/с, у східній частині місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві вночі невеликий дощ із мокрим снігом, удень помірний дощ. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень +5-7°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 30 березня найвища температура була +20,2° у 1968 році, найнижча -12,4° у 1942 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив військові потреби України з болгарським колегою Главчевим

KSE Institute за $3 млн Світового банку навчить 6 тис. людей роботі з МФО

У Нікопольському районі вже 6 постраждалих від обстрілів, зокрема дитина - обладміністрація

Окупанти завдали удару по Криворізькому району, постраждав місцевий житель

Лубінець передав МФЧХ документи, що свідчать про низку порушень у діяльності російського Червоного Хреста

Окупанти завдали удару по Херсону, повністю зруйновано кілька приватних будинків - обладміністрація

Данія виділяє Україні новий пакет допомоги в розмірі EUR33,5 млн

Кулеба обговорив із главою МЗС Антигуа і Барбуди шляхи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між країнами

У Києві відбулася координаційна зустріч між посольством Італії, офісом AICS та італійськими гуманітарними організаціями

Українська авіація завдала за добу ударів по 5 місцях скупчення окупантів і їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА