09:38 21.11.2012

У Караганді відкрили офіс почесного консула України

1 хв читати

Міністр оборони України Дмитро Саламатін у рамках офіційного візиту української військової делегації до Казахстану взяв участь у церемонії відкриття офісу почесного консула України в м. Караганді.

Як повідомляє прес-служба Міноборони у вівторок, на урочистій церемонії був присутній посол України в Казахстані Олег Дьомін, акім (губернатор) Карагандинської області Абельгазі Кусаїнов, почесний консул України в Караганді Ерлан Досмагамбетов.

"Відкриття почесного консульства України - значуща подія для наших країн і вагомий внесок в активізацію українсько-казахстанських відносин", - зазначив посол О.Дьомін.

Д.Саламатін наголосив, що співпраця між двома країнами розширюється та зміцнюється. "Президент України значну увагу приділяє питанням розширення відносин між нашими країнами", - сказав він.

Крім того, глава українського оборонного відомства та його колега з Казахстану Адільбек Джаксибеков відвідали кадетський корпус Міністерства оборони Казахстану ім. Шокана Уаліханова в Астані у вівторок.

Цього дня українська військова делегація також відвідала навчальний центр бойової підготовки та бойового застосування молодших спеціалістів резерву (Сухопутних військ) Збройних сил Казахстану, що розташований у селі Спаськ.

Окрім цього, Д.Саламатін і члени делегації поклали квіти до КАРЛАГу (одного з колишніх найбільших виправно-трудових таборів ГУЛАГу за часів СРСР, що розташовувався на території Карагандинської області Казахстану).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА