11:07 08.11.2012

Луческу: "Шахтар" - одна з найсильніших команд Європи на сьогодні

2 хв читати
Луческу: "Шахтар" - одна з найсильніших команд Європи на сьогодні

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що його підопічні знову показали себе однією з найсильніших команд Європи на сьогодні, але футболісти не повинні дозволяти собі розслаблятися і втрачати концентрацію до останніх секунд матчів.

"Ми зазнали дуже болючої поразки в грі, в якій мали повну перевагу. Створили багато моментів, але, на жаль, не всі реалізували. А "Челсі" намагався розкрити нашу оборону лише за рахунок індивідуальної майстерності деяких своїх гравців. А загалом контроль над грою був цілком на нашому боці", - сказав він в інтерв'ю телеканалу "Футбол" після матчу в Лондоні.

"Чогось нам іще бракує. Ми не маємо права так розслаблятися. Напевно, не вистачає концентрації з першої до останньої секунди", - наголосив М.Луческу.

За його словами, тренерський штаб "Шахтаря" знав, що "Челсі" сильний при стандартних положеннях, і просив гравців "заробляти" менше кутових і штрафних.

Крім того, румунський фахівець зазначив, що головний арбітр матчу дав зіграти на півхвилини більше, ніж додав до основного часу гри. "Але це не виправдовує нас", - додав наставник "гірників".

"Потрібно пройти через цю поразку, залишилося дві гри, необхідно провести їх на високому рівні. Ми продемонстрували ще раз, що є однією з найкращих команд у Європі на сьогодні, й допущені помилки не вплинуть, напевно, на цю думку", - сказав М.Луческу.

Як повідомлялося, "Шахтар" програв на виїзді з рахунком 2:3 лондонському "Челсі" в матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА. Після чотирьох турів "Шахтар" і "Челсі" набрали по 7 очок, у "Ювентуса" - 6 пунктів і в "Нордшелланду" - 1 бал.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА