09:38 25.10.2012

Київське "Динамо" програло "Порту" на виїзді з рахунком 2:3

2 хв читати
Київське "Динамо" програло "Порту" на виїзді з рахунком 2:3

Київське "Динамо" програло португальському "Порту" на виїзді у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 2:3.

"Порту" активніше розпочав зустріч і закономірно першим відкрив рахунок. На 15-й хвилині матчу після передачі з правого флангу м'яч опинився в штрафному в Сильвестра Варели, який завдав потужного удару в дальній верхній кут воріт.

Але вже через п'ять хвилин "Динамо" вдалося відкрити рахунок. Штатний виконавець стандартів київського клубу Мігель Велозу, який відзначався своєю активністю, подав кутовий, а Олег Гусєв зумів направити м'яч у сітку воріт.

Португальці продовжували володіти ініціативою, а "Динамо" намагалося відповідати контратаками, але активності самого Андрія Ярмоленка було недостатньо.

На 36-й хвилині господарі знову вийшли вперед. Джеймс Родригес віддав пас у штрафний на Джексона Мартінеса, який виграв боротьбу в Євгена Хачеріді й зумів пробити Олександра Шовковського.

Після перерви динамівці намагалися виправити становище, але тривалий час у них мало що виходило. І все-таки на 72-й хвилині чудовий дальній пас у штрафний від Андрія Ярмоленка знайшов Брауна Ідеє, який з ходу ввігнав м'яч у сітку воріт "Порту".

І все-таки останнє слово в цьому матчі залишилося за господарями стадіону "Драгау". На 78-й хвилині Лучо Гонсалес прорвався правим флангом, прострілив у центр штрафного, О.Шовковський не встиг на перехоплення м'яча, і Джексон Мартінес без перешкод направив його у ворота.

В іншому матчі групи А французький "ПСЖ" обіграв у Загребі з рахунком 2:0 місцеве "Динамо". В першому таймі за парижан відзначилися Златан Ібрагімович і Жеремі Менез.

Отже, "Порту" набрав після трьох турів 9 очок, "ПСЖ" - 6 очок, в активі київського "Динамо" - 3 пункти, "Динамо" Загреб не набрав поки що жодного пункту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА