10:39 24.10.2012

Луческу: "Челсі" не був готовий до такого "Шахтаря"

1 хв читати
Луческу: "Челсі" не був готовий до такого "Шахтаря"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу розповів, як його команді вдалося обіграти "Челсі" з рахунком 2:1 у матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Челсі" сьогодні не був готовий до такого "Шахтаря", вони були занадто розслаблені на початку матчу. А ми одразу забили гол. Вони намагалися змінити хід гри, чинити на нас тиск, але ми зуміли контролювати матч. Ми були готові до всього. Проводили швидкі атаки", - сказав він після матчу в ефірі телеканалу "Футбол".

"Ми заслужили на перемогу, добре грали. В нас було набагато більше можливостей забити, рахунок міг бути 4:1. Хорошу гру провів воротар "Челсі" Чех", - додав румунський фахівець.

М.Луческу нагадав свої слова на передматчевій прес-конференції про те, що "Шахтар" не боїться грати з найсильнішими європейськими командами.

Головний тренер "Шахтаря" наголосив на важливості трьох набраних очок у матчі з "Челсі", але нагадав, що в груповому етапі Ліги чемпіонів зіграно лише половину ігор. Він звернув увагу на те, що кожна команда в групі Е здатна набирати очки, й навіть данський "Нордшелланд" міг у вівторок перемогти на своєму полі італійський "Ювентус", а в попередньому турі завдав певних труднощів "Челсі".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА