16:29 02.10.2012

Бій Байсангуров-Конечни стане найбільш захоплюючим з усіх, що проводилися в Україні - гендиректор "K 2 Promotion Ukraine"

2 хв читати

Генеральний директор промоутерської компанії братів Кличків "K 2 Promotions Ukraine" Олександр Красюк переконаний, що бій за титул чемпіона світу за версіями WBO та IBO в першій середній вазі між російським боксером чеченського походження Зауром Байсангуровим і чехом Лукашем Конечним стане найбільш захоплюючим з усіх, що проводилися раніше в Україні.

"Це буде вже четверта спроба організувати поєдинок. Сподіваюся, що це буде успішна спроба. Це буде найбільш захоплюючий поєдинок із тих, що коли-небудь проводилися в Україні", - сказав він на прес-конференції в Києві у вівторок.

О.Красюк зазначив, що поєдинок побачать мільйони телеглядачів у Росії, Чечні, Великій Британії, Чехії, Словаччині, Німеччині, Австрії та інших країнах.

Упевненість у тому, що 6 жовтня в київському Палаці спорту глядачів очікує прекрасний поєдинок і боксерський вечір, висловив і український чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Володимир Кличко. "Бій буде видовищним. Лукаш - досвідчений спортсмен, у нього більше поєдинків. А Заур - унікальний спортсмен, він, як і Віталій Кличко, був народжений бійцем. А ось я вже під час кар'єри набув ці навички. Поєдинки Заура завжди видовищні", - сказав він.

27-річний З.Байсангуров завоював звання "тимчасового" чемпіона світу WBO в поєдинку з бразильцем Майком Мірандою влітку 2011 року в Одесі.

Восени 2011 року тодішнього володаря повновагого чемпіонського поясу, українця Сергія Дзинзирука було позбавлено титулу, оскільки не виступав у першій середній вазі з травня 2010 року та через травму вимушений був відмовитися від проведення обов'язкового захисту проти Л.Конечни. У результаті повновагим чемпіоном WBO в цій категорії було оголошено З.Байсангурова, і до нього перейшло зобов'язання зустрітися з чеським боксером.

Поєдинок Байсангуров-Конечни мав відбутися ще у березні 2012 року, але через травму спини чеченський боксер вимушений був відмовитися від зустрічі. Він захистив свій титул 12 травня у Броварах, здобувши перемогу над французом Мішелем Соро. Л.Конечни став тимчасовим чемпіоном WBO у першій середній вазі 5 квітня в Чехії.

Бой Байсангуров-Конечни і масштабне боксерське шоу, що передуватиме йому, відбудеться 6 жовтня під егідою "K 2 Promotions" спільно з німецькою промоутерською компанією "SES boxing". Вечір боксу відбудеться за підтримки ТМ "Хортиця", медіагрупи "Інтер" та Фонду Ахмата Кадирова.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА