12:33 31.10.2023

"Епіцентр" відкриє власний ТРЦ під Києвом навесні 2024 року

3 хв читати
"Епіцентр" відкриє власний ТРЦ під Києвом навесні 2024 року

Мережа "Епіцентр" навесні 2024 року відкриє власний торговельно-розважальний центр з орендними площами і дитячим розважальним центром на місці гіпермаркету "Нова Лінія" на Одеському шосе під Києвом, повідомила пресслужба компанії.

"Наша компанія за останні роки трансформувала відділи мережі Епіцентр у концептуальні формати shop-in-shop. В наступному році ми вирішили піти далі й доповнити наші торгові центри зовнішніми торговими мережами та розважальною складовою в торговій галереї. Відкриваючи двері орендарям, ми створюємо ще більш комфортний досвід шопінгу нашим покупцям. Даний новий формат Епіцентру є частиною нашої стратегії подальшого розвитку масштабних торгово-розважальних центрів", - повідомила директор напряму ексклюзивних концептів і розвитку компанії "Епіцентр К" Вікторія Зеленська, слова якої наведені в пресрелізі.

Згідно з ним, загальна площа нового об'єкта мережі становитиме 62 тис. кв. м, водночас власні торгові формати "Епіцентру" розташовуватимуться на 53 тис. кв. м, ще 9 тис. кв. м буде віддано під оренду. Компанія вже почала процес підписання попередніх договорів з орендарями.

У ТРЦ також буде розміщено підземний паркінг на 1,1 тис. машиномісць, де буде обладнано сховище для персоналу і відвідувачів.

В об'єкті будуть представлені продовольчий відділ товарів для саду та городу Dream Garden (4100 кв. м), дитячий розважальний центр (3100 кв. м), супермаркет Food Market (2860 кв. м), Intersport (1400 тис. кв. м), магазин "ЦеТе" (1470 кв. м), "Галереї Деко" (1840 кв. м), дитячий магазин E.PIC (500 кв. м), "Аптека 100+", зони побутових послуг "Мультисервіс" і "Дім Води" тощо.

Водночас у мережі вважають, що максимальне об'єднання простору орендної галереї та зони розташування концептуальних відділів забезпечить додатковий трафік і продаж як для концептів "Епіцентру", так і для сторонніх орендарів. У торговельній галереї, зокрема, мережа планує презентувати не лише товари, яких немає в "Епіцентрі", "а й поглибити вже наявну пропозицію". Також до проєкту будуть залучені оператори кафе і ресторанів, які доповнять фуд-корт мережі.

У компанії очікують стабільно високого трафіку відвідувачів завдяки розташуванню на трасі Київ-Одеса з активним автомобільним потоком і розвиненою приміською агломерацією. У радіусі 2 км від нового ТРЦ проживають понад 55 тис. населення, загальна зона охоплення становить понад 360 тис. осіб.

ТОВ "Епіцентр К" створено 2003 року, відкрило свій перший гіпермаркет у Києві в грудні того ж року. На сьогодні розвиває найбільшу в країні мережу торгових центрів "Епіцентр", яка є лідером ринку в сегменті роздрібної торгівлі товарами для дому та ремонту.

Входить до групи компаній "Епіцентр К", що розвиває також інтернет-магазин із маркетплейсом Epicentrk.ua, мережі гіпермаркетів "Нова лінія", спортивних товарів Intersport, 4F та The Athlete's foot (TAF), а також агрокомпанію "Епіцентр Агро", заводи з виробництва керамічної плитки та керамограніту Epicentr Ceramic Corporation і "Карпатська кераміка", деревообробне підприємство ЦБМ "Осмолода".

До повномасштабного вторгнення РФ в Україну мережа "Епіцентр" об'єднувала понад 80 торгових центрів у всіх регіонах країни. Унаслідок артилерійських і ракетних обстрілів агресора низку ТЦ було суттєво пошкоджено, а чотири центри в Маріуполі, Херсоні, Чернігові та Бучі - дощенту знищено. Станом на жовтень 2023 року в мережі працюють 72 торгові центри.

Незважаючи на суттєві втрати, компанія активно допомагає країні: виділила на допомогу українським військовим сотні млн грн і створила три гуманітарні штаби для забезпечення ЗСУ, ТрО і населення (у столиці, на заході та в центрі України).

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) і Тетяна Суржик (0,73%).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА