20:50 04.04.2023

Дашборд експорту органічної продукції запрацював в Україні

2 хв читати

Дашборд "Експорт української органічної продукції" з ексклюзивними даними щодо статистики експорту органічної продукції України запустила держустанова (ДУ) "Офіс з розвитку підприємництва та експорту" в партнерстві з ТОВ "Органік стандарт".

"Подано дані за 2021-2023 роки в розрізі місяців та окремих категорій експортованих товарів. Дашборд дає змогу оцінити обсяги експорту сертифікованої органічної продукції Україною в розрізі товарних груп і детальних категорій товарів, країн-імпортерів і країн призначення, типів транспорту", - цитується в повідомленні ДУ радниця його директора Ольга Гвоздьова.

За її словами, дашборд містить 4 сторінки. На першій сторінці подано дані в розрізі загальних товарних груп і динаміка часу. Є можливість порівняти загальний експорт органічної продукції України за місяцями або за товарними групами.

На другій сторінці подано дані в розрізі детальних категорій товарів у динаміці змін у лінійній діаграмі.

Третя сторінка відображає дані в розрізі логістичних каналів: автомобільного, залізничного та морського транспорту. Лінійний графік відображає динаміку в часі. У таблицях надано інформацію, яку можна впорядкувати за допомогою додаткових фільтрів.

Четверта сторінка містить дані в розрізі країн-імпортерів і країн призначення для різних категорій товарів. На сторінці доступні фільтри за часом і країною призначення.

Наразі на дашборді представлено інформацію станом на січень 2023 року. Згідно з нею, у січні було відправлено на експорт 30,36 тис. тонн органічної продукції порівняно з 40,59 тис. тонн у січні 2022 року, 18,16 тис. тонн у грудні та 15,69 тис. тонн у січні 2021 року.

Дашборд "Експорт української органічної продукції" розроблено за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми "Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА